Briefing toertocht 12:30 uur - vertrek ca 13:00 uur; aansluitend Catpoint club-bbq, start vanaf ca 17:00 uur

Ook dit jaar heeft fam. Bom een opstapdag, die bij toeval samenvalt met de toertocht. Wij hopen dan ook enkele personen als opstapper mee te kunnen laten varen. Zijn enthousiast en hebben al eerder meegevaren !


De jaarlijkse Catpoint bbq, waar bij - i.t.t.t. de gewone toertocht bbq - nu ook de rest wordt verzorgd.

Voor leden en bemanning gratis, voor familie en introucées € 7,50 pp (in de mailing van 11 aug stond helaas foutief de prijs van 2016)

In verband met de inkopen hiervoor graag aanmelden (onderaan) of direct bij Astrid:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Eventuele nadere info volgt

Volgende week zaterdag - eerst toertocht nr 7 (!) en aansluitend de jaarlijkse Catpoint club-bbq. Briefing 12:30 uur -vertrek ca 13:00 uur

Aanmelden voor de toertocht is niet nodig, maar wel mogelijk uiteraard.

Ook dit jaar wordt er met fam. Bom een opstapdag gehouden, welke bij toeval op deze dag valt. Wij hopen dan ook, dat er enkele leden zijn, die voor de toertocht een opstapper aan boord willen nemen. Enthousiaste zeilers, met wat ervaring. De meeste zijn in 2016 op een Hobie 16 bij aanzienlijke wind naar Brouwershaven en terug gezeild !!! Geef dit eventueel op bij de aanmelding, zodat we weten of dit voldoende opties biedt. Alvast bedankt, mede namens fam. BomAansluitend de bbq,  opstrarten vanaf ca 17:00 uur.

Niet volgens de reguliere toertochtformule - bring your own food - maar volledig verzorgd door Catpoint en vrijwilligers.
Voor leden en bemanning geen kosten, familie en introducées € 5,= pp

Om de voorbereiding - met name de inkopen - te kunnen aansturen wel het verzoek, om aan te melden voor de bbq.

Aanmelden via de website - zie link hieronder - of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.