header 2019

Verslagen van de toertochten

19 juni : Niet zo heet als de afgelopen dagen maar een mooi windje voor de eerste toertocht. Met een leuk clubje voeren we richting Archipel, daar hebben we allemaal wat gedronken en daarna voeren we op ons gemak terug naar Catpoint. Op het laatst viel de wind weg, vooral Bart had daar last van want die had zijn boot volgeladen. Iedereen bedankt voor de geslaagde dag, het elkaar helpen en in de gaten houden en het in en uit het water halen van de RIB. Gelukkig hebben we de foto's nog.

26 juni : Vanwege afwezigheid van wind, geen toertocht.

10 juli : Helaas geen wind vandaag.

24 juli : Door minder weer niet voldoende deelnemers voor een toertocht. 

7 augustus : Helaas dit keer te veel wind, maar wel een gezellige dag, met broodjes van Bart.

21 augustus : Vandaag, ondanks de matige wind voorspellingen, de tweede geslaagde toertocht van dit seizoen gevaren. Met 6 boten en 2 ribs gingen we op weg naar Archipel. De helft  heeft op Archipel even de boot op het strand getrokken om wat te drinken maar toen er een windje kwam zijn ze snel aan de terugreis begonnen. Terug ging beduidend sneller dan heen. Weer bij Catpoint hebben we gezellig wat met elkaar gegeten, gedronken en gelachen. Pas toen het een beetje begon te regenen hebben we de zitting opgeheven. Ik vond het een hele gezellige, relaxte dag. Zo zie je maar weer dat je niet op de voorspellingen moet blind varen. Hier wat foto's van die dag.

28 augustus : Geen deelnemers die dag.

25 september : De laatste toertocht van het jaar😎. Met 5 boten een afnemende wind 💨 en een heerlijk zonnetje ☀️ een hele gezellige, rustige tocht. Drie boten halen het tot Archipel. Bij het wegvaren doen Peter en Martina voor hoe het moet. De rest volgt. Iedereen is terug bij Catpoint voordat de wind echt helemaal wegvalt. De RIB wordt er met vereende krachten uitgesleurd en we eten en drinken nog iets met elkaar om af te sluiten. Hier foto's

 

De toertocht-commissie