header 2019

Catpoint heeft een 90-tal ligplaatsen voor haar actieve leden beschikbaar, waarvan 8 bestemd zijn voor monohulls. Ligplaatsen worden enkel uitgegeven aan leden. De ligplaatsen mogen niet als (langdurige) stalling worden gebruikt. Zie onder lid worden.

Voor actuele beschikbaarheid van ligplaatsen, gelieve op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag ook telefoonnummer vermelden)

Als er ligplaatsen vrij zijn, is er in de zomer ruimte voor passanten.

Voor elke ligplaats is een locker voor opslag van zeilen en materiaal beschikbaar. Elk lid heeft een centrale sleutel voor toegang tot het terrein en clubhuis. Voor de locker dient voor een eigen slot gezorgd te worden.

Op het terrein is een mastenrek aanwezig.  

De ligplaatsen mogen enkel voor privé-doeleinden worden gebruikt. Commerciële activiteiten met de catamaran, clubhuis of ligplaats zijn niet toegestaan. Uiteraard is de ligplaats niet aan een ander overdraagbaar.

De ligplaatsen mogen niet voor langdurige opstal van een boot worden gebruikt. De boot dient actief te worden gebruikt. De ligplaats mag niet als opslag van materiaal worden gebruikt. Deze is enkel bedoeld als standplaats van de catamaran. Elke ligplaats heeft een eigen locker voor opslag.  

Clubhuis met eenvoudige keuken, toiletten, buiten- en binnendouche en omkleedruimte.

Eenmaal per jaar een gezamenlijke klusdag voor terrein- en gebouwbeheer.

Catpoint is een zelfwerkzame club, dus de ligplaats dient zelf onderhouden te worden (1 keer per jaar grasmaaien). Geheel zelfbediening, geen bardienst.

Naast de noodzakelijke plichten kent Catpoint leuke gezamenlijke activiteiten, zoals wedstrijden, toertochten, club-BBQ, etc. Reden te meer om eens kennis te maken.

1e Moth bij catpoint   
Er zijn een 8-tal ligplaatsen voor snelle monohulls beschikbaar. Minimaal dient de monohull te voldoen aan de volgende eisen:
1) korter dan 18 ft en lichter dan 200 kg
2) geen vaste kiel en met een hand-trailer/track uit het water te halen.
3) daarnaast zal op basis van het boottype door onze terreinbeheerder en het bestuur worden bepaald of uw boot past binnen onze club.